Categorie: Video’s

In de deze schitterende aflevering gaat Jazzy onze Doodaas Koning uit Lelystad, achter de snoeken aan. Samen met Sven testen ze de vissen van AASVIS.NL en zeker niet zonder resultaat.

Zoeken naar snoeken/aasvis.nl GIVEAWAY!

“Vandaag gaat Jazzy op pad met zijn vismaat Patrick, beter bekend als The UL Angler. Samen gaan ze “Ultra Light” achter de Baarzen aan. Alleen pakte het heel anders uit de gepland! Geniet van de video en veel kijk plezier!

Dikke snoeken op de Ultra light hengel!

Ben jij tussen de 7 en 16 jaar oud en zou je wel eens op snoek willen vissen? In de polderwateren van Stolwijk organiseren we op zaterdag 8 januari 2022 de Jeugd Roofvisdag. Onder begeleiding van ervaren roofvissers gaan we dan proberen om een flinke snoek te vangen. Voor vergunningen en het vismateriaal wordt gezorgd, maar natuurlijk mag je ook je eigen werphengel meenemen als je die hebt.

GHV Jeugd Roofvisdag – VISSEN OP SNOEK

In deze video gaat derk op pad met Freshy die ons heeft uitgenodigd om samen met met hem, de Amsterdamse grachten te gaan bevissen. Het is een prachtige winters dag met zon, kou en natuurlijk vis!

Met dood aas door de Amsterdamse grachten

Wij willen deze feestelijke dag gebruiken om jullie kennis te laten maken met onze nieuwe aanwinst Jazzy. Meeste van jullie hebben hem al gezien in onze video bij Tomscreek. In zijn eerste video neemt hij jullie mee een dagje doodaas vissen op snoek.

WINTER SNOEKEN – Statisch en met de dobber.

Vandaag gaat Tim op stap met de penhengel, Hij hoopt op een mooie herfst karper maar word totaal verrast als hij ziet wat er aan zijn haak zit. Als hij merkt dat de karper niet erg actief is, maakt hij de switch naar dood aas onder de dobber, en met succes!

Met de dobber op karper en snoek!

Het weer wordt steeds kouder, de dagen worden steeds korter. Oftewel. Het wordt tijd om te gaan doodazen! Doodazen wordt vaak gezien als een visserij voor de geduldige visser, maar het hoeft gelukkig niet lang te duren. In deze video laten Jorn en Daan zien dat dit ook anders kan, namelijk door actief achter de snoek aan te jagen met dood aas.

Doodaas en Wormen / Op stap met Visverslagen

Dutch Bellyboat Experience is online! Op dit moment zijn ze te boeken voor de Experience dagen, wil jij kennismaken met het bellyboat vissen, de verschillende vistechnieken, elektro motoren of het floatplus systeem uittesten dat kan! Zij kunnen een Experience dag op maat maken voor max 5 personen!

Op Avontuur met Dutch Bellyboat Experience

Doodazen wordt vaak gezien als een visserij voor de geduldige visser, maar het hoeft gelukkig niet lang te duren. In deze video laten Jorn en Derk zien dat dit ook anders kan, namelijk door actief achter de snoek aan te jagen met dood aas.

Actief doodazen op de Snoek!

Vissen is een bezigheid waar je soms uren en zelfs dagen mee bezig kan zijn, zonder altijd het gewenste resultaat te bereiken. Wij krijgen dagelijks de vraag van ouders en kinderen, die in een ochtendje of middagdeel een paar dikke vissen willen vangen. Dit is zonder ervaring en of goede stek kennis gewoon niet realistisch. Vandaag neem ik jullie samen met mijn neefje Hidde en mijn dochter Shanna, mee naar visvijver de Biesbosch.

OP STEUR & MEERVAL VISSEN BIJ VISVIJVER DE BIESBOSCH

In deze aflevering is Derk vergezeld met zijn vriendin Amber op zoek naar de baarzen. Wederom was het weer een prachtige dag! Ook verteld Derk meer over de twitchbait met de bijbehorende techniek. Ook zit er een prachtige prijsvraag in deze video! Dus ga er lekker voor zitten en geniet van een gloednieuwe video van Sweetlake Fishing.

met de TWITCHBAIT achter de BAARZEN aan

Het doodaas seizoen is begonnen en is het tijd om te zoeken naar de wintersnoek. Met een doos vol met aasvis ( Sardientjes, Haring, Voorn, Horsmakreel ) gaan we stek voor stek kijken waar deze roofvissen zich ophouden.

OPZOEK NAAR DE SNOEK / DOODAAS

Vandaag gaan we gezellig met Vis Gids Gerrit mee op de boot en nemen Daan een dagje mee opzoek naar de rovers. Gewapend met onze spinhengels en dozen vol kunstaas, is geen roofvis meer veilig

RIVIER VISSEN OP GROTE BAARS

De herfst is weer in zicht, de blaadjes vallen van de bomen. En dat betekent natuurlijk maar één ding. Roofvissen! Vandaag ben ik samen met Tom op pad gegaan om eens flink achter de baars aan te gaan. Een geweldig avontuur in het teken van vangen. Dit met een bijzondere techniek, namelijk twitchend vissen met crankbaits!

Twitchen op Baars met CRANKBAITS

In deze video nemen we jullie nog even mee in onze compilatie met hele vette en leuke momenten van Sweetlake tot nu toe.

De beste momenten van Sweetlake Fishing compilation 2020/2021

Forelvijver de Ruigenhoek een plek waar ontspanning en kwaliteit vanzelfsprekend is.. Wij nemen jullie een dagje mee zodat jullie kunnen kijken of een dagje De Ruigenhoek wat voor jullie is….

STEUR & MEERVAL VISSEN BIJ FORELVIJVER DE RUIGENHOEK ft MAXVISSEN

Vandaag gaan we op stap met roofvis specialist Thomas.. Een pittige dag waarbij we de roofvissen gaan belagen vanuit de boot en vanaf de kant. Kunstaas is voor velen niet meer weg te denken uit hun viskoffer. Maar welk kunstaasje zet je nou in op welk water?

Roofvissen met kunstaas

In deze video duiken Tim, Brady en Derk de polder in, op zoek naar de karper. Omdat ze hebben gekozen om te vissen met wormen is er natuurlijk kans op prachtige bijvangsten. Het is wederom weer een prachtige visdag geweest met 4 verschillende soorten voor de camera!

MET DE PEN DE POLDER IN, OP ZOEK NAAR KARPER.

Altijd al eens afgevraagd wat zou op een dag vissen meer vis opleveren, natuurlijk aas of kunstaas? Sweetlake Fishing is samen met Daan ( Visverslagen ) deze test voor jullie aangegaan. Jorn met de wormen op de dropshot en Daan met kunstaas. Voor de challenge nemen we jullie mee naar Utrecht en gaan we met de fiets alle hotspots af langs het Amsterdam Rijnkanaal. Het is hier mogelijk snoek, baars, snoekbaars, roofblei en paling te vangen. Tijdens deze spannende battle kan er natuurlijk maar 1 de winnaar zijn, we gaan door tot er 1 duidelijke winnaar is.

KUNSTAAS VS WORMEN – YouTube

Streetfishing wordt met de dag populairder onder de roofvissers, zowel jong en oud. De stad door met klein kunstaas en proberen op onmogelijke plekjes de baars, snoekbaars en soms snoek op te speuren. Deze liggen vaak verstopt onder bruggen en boten en alles wat maar een beetje schaduw / beschutting geeft.

DIkke Snoek tijdens streetfishing in Amsterdam!!! – YouTube

Vandaag ga ik op stap met specialist Serge Sonneveldt Pro Staffer bij Pre Baits en staat toch wel bekend zelden tot nooit met lege handen naar huis te gaan. Omdat ik van Spro de hele mooie Iris V-Power shads binnen heb gekregen heb ik gevraagd een paar uurtjes met mij te gaan vissen op de rivier. Maar voordat we naar de waterkant gaan wil ik jullie nog wat laten zien, Spro heeft in Vianen hun eigen Showroom met al hun producten, ik ben bij ze lang geweest en heb speciaal voor jullie wat beelden geschoten.

Wat kunnen we vangen op de lek?? / vissen op de rivier – YouTube

Vandaag zijn Derk vergezeld met Amber weer op vis avontuur in het prachtige Limburg. Na een gaaf watertje te hebben gevonden, en de vergunningen geregeld te hebben, Kunnen ze eindelijk vissen. Zonder enige voorkennis wat er in deze vijver rond zwemt worden de hengels uitgegooid. Het was een prachtige dag in het teken van vangen. Ga er lekker voor zitten en geniet van onze nieuwe video!

Knolletjes vangen op de Roversheideplas – YouTube

Vandaag gaan we opstap met onze specialist Filip, opzoek naar de roofvis in de omgeving rondom Gouda, wat valt onder het Groene Hart. Het Groene Hart omvat grofweg het gebied tussen de grote steden Amsterdam, Gouda en Utrecht. Hier zit of loop je tussen de weilanden, molens en duizenden poldersloten.

SNOEKBAARS VISSEN, een flinke zoektocht! – YouTube

Vandaag nemen Derk en zijn vriendin Amber jullie mee naar Indoor Visrivier Reuver. Gewapend met een hengel, een bak wormen en goede moed, gaan zij samen op jacht naar de afrikaanse meerval. Vanaf 11 juni is de water temperatuur zodanig gestegen dat afrikaanse meervallen uitgezet kunnen worden. De afrikaanse meerval word ook wel de talipia genoemd.

Op bezoek bij indoor visrivier Reuver/Afrikaanse meerval – YouTube

Vandaag ga ik met Bas een middagje wat leuks doen, statisch vissen op de Maas met een bakje wormen. Dit is net als een grabbelton elke aanbeet kan gewoon weer wat anders zijn. Alles wat zwemt in de Maas lust eigenlijk wel een worm, ben heel benieuwd wat deze prachtige rivier ons gaat geven.

PALING, BOT, WINDES en nog veel meer!! – YouTube

Vissen is een bezigheid waar je soms uren en zelfs dagen mee bezig kan zijn, zonder altijd het gewenste resultaat te bereiken. Wij krijgen dagelijks de vraag van ouders en kinderen, die in een ochtendje of middagdeel een paar dikke vissen willen vangen. Dit is zonder ervaring en of goede stek kennis gewoon niet realistisch. Vandaag ga Ik samen met Jazzy naar Toms Creek, de grootste visvijver van Nederland. Waar zowel wedstrijden als recreatief gevist kan worden. Sweetlake Fishing heeft zelf geen ervaring met visvijvers. Dus nemen jullie een dagje mee zodat jullie kunnen kijken of een dagje Toms Creek wat voor jullie is….

OP STEUR & MEERVAL VISSEN BIJ TOMS CREEK – YouTube

In deze aflevering gaan Derk, Tim en Brady een nieuw avontuur tegemoet, de nodige voorbereidingen zijn getroffen voor een gloednieuwe bellyboot reeks! Pak iets te drinken, ga er lekker voor zitten, en geniet van deel 1 van onze gloednieuwe bellyboot special!

OP AVONTUUR MET DE BELLY BOAT! – YouTube

Vandaag gaan Brady en ik op stap… En in samenwerking met hengelsportvereniging Het Groene Hart en Hoogheemraadschap Delftland, gaan we de snoeken helpen met de paai. Uit analyse van de visbestandgegevens blijkt dat in grote delen van het Delflands watersysteem erg weinig tot geen roofvis aanwezig is. De aanwezigheid van voldoende roofvis, zoals snoek, is belangrijk voor een evenwichtige visstand en waterkwaliteit. Omdat er in het huidige watersysteem van Delfland weinig locaties zijn waar snoek goed kan paaien en de embryo’s kunnen groeien, is het nodig deze locaties te creëren. Dit worden de paaiplaatsen genoemd. En wat hebben we nodig naast een paaiplaats? Juist snoeken die komen uit het hetzelfde waterstelsel, dus hengeltjes erbij en opzoek naar snoek.

SNOEKEN UITZETTEN VOOR DE TOEKOMST! / in samenwerking met HSV / GHV Groene Hart – YouTube

Tijdje geleden heeft mijn dochter een prijs gewonnen bij de Barracuda’s, een hengelsportplatform platform speciaal voor vrouwen. In deze video wil mijn dochter laten zien dan ze prima weet hoe ze een karper moet vangen.

DOCHTER VANGT MOOIE KARPER! – De Barrcudas – YouTube

Vandaag neemt Roofvis specialist Gerrit ons mee op zijn boot om de roofvis te belagen met een loodkop voorzien van wormen. Deze zullen we zowel jiggen als verticalen, alles wat noodzakelijk is om de vis te vinden. In deze video vangen we maar liefst 4 vissoorten.

ROOFVISSEN Met WORMEN / 4 soorten in een sessie!! – YouTube

Door het succes van Sweetlake Fishing gaan wij uitbreiden en nu ook karper video’s maken in Frankrijk en onze specialist Nick gaat dit op zich nemen. Nick stuurde ons van de week al wat beelden en Brady heeft hier gelijk voor jullie alvast een video gemaakt zodat jullie kennis kunnen maken met Nick en wat jullie kunnen verwachten.

Karper vissen in Frankrijk / Deel 1 – YouTube

Strandvissen is niet voor iedereen een visserij waar ze dagelijks mee bezig zijn. Ook Jorn van Sweetlake Fishing is erg benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het vissen vanaf het strand. Vandaag gaan we op stap met Gert een echte zoutwater specialist en die ons en de kijkers graag het 1 en ander wil laten zien. Wat zijn nou de beste plekken om te gaan vissen en welke vissoorten kan je nu precies verwachten. Ook willen we graag weten welke materialen zijn er nu precies nodig om succesvol een zoutwater visje te kunnen vangen. En zeker niet te vergeten, welk aas wordt er het meeste gebruikt en hoe presenteer je dit aan de haak.

Strand vissen voor beginners / Zeebaars – YouTube

Tijdens de opname van deze video is het 30 Maart en nog 2 dagen dan is het roofvisseizoen voorbij… En natuurlijk is witvis en karper voor vele het eerste wat in je opkomt. Zelf nog even de temperatuur van het water opgemeten en zitten rond de 9 graden. Mijn ervaring is dat tegen Mei de karpers echt los zijn, en zeker voor de beginners het dan ook echt leuk begint te worden. Vandaag ga ik statisch vissen met fanatiek karper visser Nick die tegenwoordig woont in Frankrijk woont maar tijdelijk in Nederland is. Hij zei nu even een vangst afdwingen is gewoon lastig, maar ik ga paar plekken voorvoeren en we gaan het gewoon alvast proberen… Laten we eens kijken of we iets van op kunnen steken.

Einde Roofvis Seizoen, Wat Nu? – YouTube

Welkom bij Sweetlake Fishing zoals jullie in vorige video’s hebben kunnen zien, zijn wij grote fan van de producten van Spro. En wij hebben natuurlijk al laten zien hoe hier zeer succesvol mee te vissen met doodaas onder de dobber. Maar Spro staat natuurlijk ook bekend om hun prachtige en zeer effectieve kunstaasjes. Ik ben in contact gekomen met Nick die durft te garanderen dat er binnen een uur vissen met de Spro Irish Underdog Jointed er snoek op de kant komt. Hier hebben wij natuurlijk een challange van gemaakt, wat de challange is, dat mag Nick zelf vertellen

Snoeken met Spro – Iris Underdog Jointed – YouTube

Statisch vissen op snoek is voor veel beginners een lastig iets, hoe pak ik dit aan en waar gooi ik nu precies in. Team Sweetlake Fishing neemt jullie mee op pad en zal laten zien waar wij precies op letten. De keuze van een stek is toch wel het belangrijkste gedeelte van om je vang kansen te vergroten.

Statisch vissen op snoek – met doodaas – YouTube

Een veel besproken onderwerp is toch wel de invloed van weersomstandigheden op het gedrag van vissen. Maar nog meer de invloed op onze vangsten. Ja vandaag was het slecht hoor want de wind kwam uit het oosten of nee de vissen willen niet want er is een hoge luchtdruk. Of dan is het weer de stand van de maan of het weer is plotseling omgeslagen. Zijn al deze theorieën in de wereld geholpen om een slechte visdag goed te praten, of heeft de natuur echt zoveel invloed op onze vangsten. Laten we eens kijken wat onderzoekers hebben ontdekt.

Aasgedrag van vissen – snoeken – YouTube

In deze video gaat Sweetlake Fishing op stap met snoek specialist Laurijn aka op Instagram bekend als Dutchfish_hunters. In deze video gaan we lekker struinen door de weilanden opzoek naar de polder snoek. Natuurlijk gaan we Laurijn alles vragen hoe hij dit aanpakt zodat jullie aan het einde van de video genoeg informatie hebben zelf lekker de polder in te kunnen trekken. Dus ga lekker zitten dan gaan wij onze specialist zoeken en maken we er een leuke video van.

Op zoek naar de polder snoek (Spro Rapper Jerkbait) – YouTube

Vandaag gaan we op stap met Daan die samen met Jelle het Instagram account Visverslagen hebben. Met het thema “vis met de specialist’ kijken wij een dag mee hoe Daan statisch vist op snoek met Fox Rage Predator Bait Poppers. Het mooie aan dit systeem is dat we de aasvis net boven de bodem aan kunnen bieden. Op deze manier blijft je vishaak vrij van bladeren en zorg je voor een optimale aas presentatie. Daan maakt bij nieuwe stekken altijd gebruik van zijn Deeper Pro om te zoeken naar diepteverschillen, die eventueel een hotspot kunnen zijn. Binnen zeer korte tijd komt theorie en praktijk samen en vangt Daan een prachtige snoek. Aan het einde van de video laat Daan ons nog even zien hoe zo’n montage er dan uit komt te zien.

Statisch snoeken – Fox Rage Predator Bait Poppers – YouTube

Het vissen op snoek met doodaas onder de dobber was een groot succes bij onze kijkers. We kregen veel vragen of we video’s konden maken over statisch vissen op snoek. Vandaag neemt Jorn jullie mee naar de Zoetermeerse en zal een aantal uur vissen bij het duikpak. Maar hoe vind je nu deze slimme rovers in een plas van meer dan 25 meter diep !! Voor veel roofvissers is het vissen op groot water een lastige opgave. Wij laten zien waarom we de stek hebben gekozen. Hoe we aasvis bij de snoek krijgen om zo de passieve roofvis aan te zetten tot jagen. Natuurlijk wordt er uitgelegd met welke montage er wordt gevist en welke aasvissen per stek gekozen kunnen worden. Na een succesvolle sessie met 2 mooie snoeken stapt Jorn bij Brady op de boot. Binnen een half uur weet Brady een mooie dikke winstersnoek te strikken met zijn swimbait. Een prachtige dag op en aan het water, waar wij nog lang met veel plezier op terug zullen kijken.

statisch vissen op snoek! – YouTube

Het is vakantie de kou is achter de rug en de zon staat weer goed zijn best te doen aan de hemel. De karpers zijn nu nog een beetje lastig over te halen om lekker actief opzoek te gaan naar mijn aasje. Maar de snoeken liggen nog op hun vaste plek en die plekken weet ik prima te vinden. Gewapend met snoep en ships gaan mijn dochter Shanna van 8 en ik op zoek naar de snoek. In deze video gaan wij doodaas vissen onder de dobber met Horsmakreel.

Roofvissen met papa – YouTube

We kennen allemaal de verhalen van vissers die zeggen vandaag willen de vissen alleen rood terwijl gisteren de vissen echt alleen maar voor groen gingen. Vele vissers zijn er heilig van overtuigd dat de kleur van het kunstaas doorslaggevend is of je die dag wel of niet zal vangen. Vele beginnende vissers zien bij het kiezen een kunstaasje door de bomen het bos niet meer. Vandaag gaan we puur wetenschappelijk bekijken of vissen wel kleuren kunnen zien en wat er in het water gebeurt met de kleur van jouw favoriete kunstaasje.

Wat zien vissen? – Roofvissen – YouTube

In deze video trotseert het team van Sweetlake Fishing het winterse weer om toch een snoek op de kant te krijgen.

Snowflake Fishing (snoeken vangen in de sneeuw) – YouTube

In deze korte video over penvissen op karper zal Tim jullie een paar uurtjes meenemen. Er zijn veel verschillende manieren om op deze vissoort te gaan vissen, ook de keuze in aas is eindeloos. Vandaag laten we zien dat de ouderwetse broodvlok weer nieuwerwets is en nog net zo effectief is als dat het vroeger was. Tegenwoordig liggen de schappen vol met allemaal hightech aas voor de karpers om ze te slim af te zijn. Van kunstmatig mais tot popup boilies waar karpers steeds meer wantrouwen in hebben gekregen. Elke dag worden de eendjes nog gevoerd met oud brood en blijft er een deel over voor de karpers. Vooral witbrood is een favoriet bij de karper en zal zonder al te veel aarzeling gepakt worden.

PENVISSEN OP KARPER – YouTube

Vissen met doodaas is in de winter heel populair, vooral als er actief met de dobber wordt gevist. In deze kerst video gaan we kijken of we een dikke snoek kunnen vangen met een kerstbal als dobber.

Doodaas Vissen Met Een Kerstbal – YouTube

Als fanatiek roofvisser ben ik altijd opzoek naar baars en snoekbaars maar vooral snoek. In deze video neem ik jullie een dagje mee witvissen opzoek naar aasvis voor het snoeken. Natuurlijk nemen we niet genoeg met alleen voorntjes en gaan we kijken of we er ook brasem, zeelt en of karper kunnen vangen. Ik zal met jullie behandelen waarom ik heb gekozen voor deze stek, welk montage ik gebruik en hoe ik het voeren op deze plek heb aangepakt.

PENVISSEN IN DE STAD – YouTube

In deze video nemen wij het gedeelte doodaas vissen onder de dobber op onze rekening, wat mede mogelijk is gemaakt door Spro.

Doodaas vissen onder de dobber met Spro – deel 2 – YouTube

In deze video nemen wij het gedeelte doodaas vissen onder de dobber op onze rekening, wat mede mogelijk is gemaakt door Spro.

Doodaas vissen onder de dobber met Spro – deel 1 – YouTube

Deze video is speciaal gemaakt voor de roofvisser met weinig ervaring en graag kennis wil maken met deze vissoorten. Vandaag richt ik me vooral op de baars omdat deze vis voor een beginner het makkelijkst is om te vangen en geen tanden heeft. We nemen je mee stap voor stap van hengel tot molen en vislijn tot kunstaas..Ook laten we zien hoe je een baars het beste kan vastpakken, om jezelf niet bezeren. Ook laten we zien hoe een stek wordt gekozen en op welke manier een nieuwe stek wordt uitgevist. Omdat veel beginners het moeilijk vinden het haakje te verwijderen uit de bek van de vis, leren we je om rustig te blijven en met een tangetje eenvoudig het haakje te verwijderen indien nodig. Heel veel plezier bij het kijken van deze vlog…

Baars vissen voor beginners / Salmo Hornet – YouTube

Vissen met doodaas kan het hele jaar door maar zodra de R in de maand komt is deze manier van snoeken het meest effectief. Deze grote rovers gaan zich voorbereiden op de winter en gaan opzoek naar aasvis. Aasvis zal met grote scholen opzoek gaan naar ondieper en vooral warmere plekken. Dit kan zijn havens of gewoon sloten in woonwijken die in verbinding staan met groter water. De snoek volgt de aasvis wat er voor zorgt dat grote aantallen snoeken vlak bij elkaar te vinden zijn.

Snoeken met doodaas doe je zo! – YouTube

Jeroen neemt Sweetlake Fishing mee op zijn boot en laat ons en de kijkers zien dat je voor weinig geld prima kan vissen vangen. In deze sessie, trollend op zoek naar snoek nemen we jullie mee naar het bekende Gooimeer.

Trollen met kunstaas op snoek – Gooimeer – YouTube

Van april tot ongeveer oktober is de paling opzoek naar voedsel, vooral in de avond en in de nacht staat de paling bekend om actief te zijn. Maar op warme en vochtige zomer dagen is de paling ook prima overdag te vangen. Dan zijn ze opzoek naar mossels, kreeften en kleine visjes. Vooral rivieren met zuurstofrijk stromend water is een plek waar je paling zal vinden. Vandaag zijn we in Rotterdam, en zullen we meerdere plekken in de Nieuwe Maas bevissen.

Paling Vissen In Rotterdam / Fishing For Eel In Rotterdam – YouTube

Penvissen op karper is misschien wel de leukste en makkelijkste manier om snel karper te vangen. In deze aflevering gaan we naar bleiswijk om op karper te penvissen. Met een dobbertje, een blik mais, een paar sneetjes brood en een hoop lol gaan we op pad en bezoeken we een aantal verschillende stekken.

Penvissen op karper met uitleg – YouTube

Vandaag laten we de mooie weilanden even achter ons. Op de fiets richting Zevenhuizen, spotten we een mooie brug waar de Rotte onder de A12 door stroomt. In een korte sessie van 2 uur gewapend met sardientjes en wormen, geven we het een kans.

Vissen Onder De A12 / Snoek & Zeelt – YouTube

Leuk dat jullie kijken naar deel 2 van baarsvissen voor iedereen. In deze aflevering gaan wij om de tafel zitten om onze visie te laten zien over het vissen op baars. Wij geven hierin onze mening en bespreken we de materialen en vistechnieken die wij gebruiken. Wil je Meer weten? stel je vraag in de comment section en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk. Dus pak een zak chips, neem wat te drinken, benen omhoog en veel kijk plezier.

Baars Vissen Voor Iedereen Deel 2 – YouTube

In deel één van deze video nemen we jullie mee naar één van de mooiste zoetwatervissen van Nederland, de Baars. Het vissen op baars kan voor jong en oud, beginner en zelfs voor ervaren vissers nog een hele uitdaging zijn. Wat is het juiste aasje, welke hengel, wat voor lijn? Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij nemen jullie mee naar verschillende stekken, we laten jullie meerdere technieken zien, en zullen uitleggen wat voor ons werkt en waarom. In deel twee gaan we uitgebreid om de tafel en zullen we alles extra behandelen.

Baars vissen voor iedereen deel 1 / Perch fishing for everyone part 1. – YouTube

In deze sessie nemen we jullie mee naar Leiden. Hier stappen we op de boot en varen over de Vliet, naar het prachtige natuurgebied ook wel bekend als Het Joppe. Hier gaan wij vanaf de kant statisch doodaas vissen op snoek. En zeker niet zonder succes..

Snoeken met doodaas / Pike Fishing with dead bait – YouTube

Eerste video waarin wij ons voorstellen. Doel van deze dag was apparatuur en kwaliteit controleren. met de boot in zoetermeer op pad. Trollen met groot kunstaas, met als klap op de vuurpijl een prachtige metersnoek. De Savage Gear 4D Line Thru Trout bewijst zich weer !

Trollen op snoek met Savage Gear – YouTube